Eduard Wagner: Vetëm një jetë

Ose jo?

Eduard Wagner: Vetëm një jetë
Produkttyp: eBook-Download
Verlag: neobooks
Erschienen:
Sprache: Deutsch
Seiten: 102 (Druckfassung)
Format: EPUB Info▼
Download: 523 kB
EPUB eBook-Download
9,49 €
inkl. MwSt
eBook in den Warenkorb

Kur e lexon këtë vepër, mund të ndodhë që të mendosh se nuk mund të jetoja kështu. Thjesht, unë pothuajse gjithmonë i merrja vendimet e mia, edhe kur bëhej fjalë për rekomandime ose këshilla. Nëse do ta kisha pranuar apo jo është një çështje tjetër. Sigurisht që kishte shumë vendime nga ana ime që më vonë rezultuan të gabuara. Vetëm kjo ka kaluar dhe ka ikur. Pikëpamja ime është se ju duhet të jetoni në të tashmen, nuk mund të korrigjoni më atë që keni bërë gabim në të kaluarën. Kështu që unë jam duke parë vetëm të ardhmen.

Kjo mund të trembë disa njerëz, por jeta ime kështu shkoi. Nuk është e qartë nëse këto kanë qenë gjithmonë vendimet e duhura apo jo, sepse kjo është e kaluara dhe unë jetoj në të tashmen dhe prandaj shikoj nga e ardhmja. Me fjalë të tjera, kështu ndodhi dhe nuk mund t'i ndryshoni më këto vendime. Do t'jua lë juve lexuesit që ta vlerësoni këtë vepër, por më vjen mirë që u largova nga varësia pas dekadash, sido që ndodhi.

Diese Produkte könnten Ihnen auch gefallen:

Eduard Wagner: Impilo eyodwa kuphela
eBook-Download EPUB
9,49 €
Eduard Wagner: Dim ond un bywyd
eBook-Download EPUB
9,49 €
Eduard Wagner: Diňe bir durmuş
eBook-Download EPUB
9,49 €
Eduard Wagner: Фақат бир ҳаёт
eBook-Download EPUB
9,49 €
Eduard Wagner: Hal nolol kaliya
eBook-Download EPUB
9,49 €