My Most Beautiful Dream – Ëndrra ime më e bukur (English – Albanian)

Bilingual children's picture book

Cornelia Haas: My Most Beautiful Dream – Ëndrra ime më e bukur (English – Albanian)
Produkttyp: eBook-Download
Gelesen von: Sefa Agnew
Verlag: Sefa Verlag
Erschienen:
Sprache: Englisch
Seiten: 32 (Druckfassung)
Format: EPUB Info▼
Download: 54,7 MB
EPUB eBook-Download
gratis
eBook in den Warenkorb

Lovingly illustrated bedtime story in two languages (English and Albanian). Accompanied by an online audiobook in English (British as well as American) and printable coloring pages.

Lulu can't fall asleep. All her cuddly toys are dreaming already – the shark, the elephant, the little mouse, the dragon, the kangaroo, and the lion cub. Even the bear has trouble keeping his eyes open ...

Hey bear, will you take me along into your dream?

Thus begins a journey for Lulu that leads her through the dreams of her cuddly toys – and finally to her own most beautiful dream.

► NEW: With printable coloring pages! A download link in the book gives you free access to the pictures from the story to color in.

Libër fëmijësh në dy gjuhë (anglisht – shqip)

Lulun nuk po e merr gjumi. Të gjitha lodrat e saja ledhatare tashmë janë duke ëndërruar – peshkaqeni, elefanti, miushi i vogël, dragoi, kanguri dhe luani këlysh. Madje edhe arushi i vogël mezi i mban sytë e hapur...

Hej arush, më merr dhe mua në ëndrrën tënde?

Kështu fillon për Lulunë një udhëtim e cila e çon në ëndrrat e lodrave të saja ledhatare – dhe më në fund në ëndrrën e saj më të bukur.

Diese Produkte könnten Ihnen auch gefallen:

Cornelia Haas: My Most Beautiful Dream – Mijn allermooiste droom (English – Dutch)
eBook-Download EPUB, gelesen von Sefa Agnew, Ramon Van den Boom
Gratis-Download
Cornelia Haas: Mein allerschönster Traum – Ëndrra ime më e bukur (Deutsch – Albanisch)
eBook-Download EPUB, gelesen von Anouk Bödeker
Gratis-Download
Cornelia Haas: Ëndrra ime më e bukur – My Most Beautiful Dream (shqip – anglisht)
eBook-Download EPUB, gelesen von Sefa Agnew
Gratis-Download
Cornelia Haas: My Most Beautiful Dream – En Güzel Rüyam (English – Turkish)
eBook-Download EPUB, gelesen von Sefa Agnew, Ertuğ Günsür
Gratis-Download